*Väri on vapaa* pieni olkalaukku

Ilo Yllättää Tmi
*Väri on vapaa*  pieni olkalaukku
*Väri on vapaa*  pieni olkalaukku *Väri on vapaa*  pieni olkalaukku *Väri on vapaa*  pieni olkalaukku

Pieni olkalaukku on valintasi tilanteisiin, joissa riittää, että mukaan mahtuu lompakko ja puhelin, ehkä nenäliinapaketti tai jotain muuta pientä.

48,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilot® - Vetoketjulaukut ovat uskomattoman kevyitä. Laukun molemmille puolille tasapainotetun olkahihnan ansiosta ne istuvat tukevasti olkapäälläsi ja portaattomasti säädettävä hihna on riittävän pitkä, että voit kantaa laukkua myös ristiin toisella olkapäällä.

Zip-Ilo® olkalaukuissa on sisällä avainnauha. Voit siis unohtaa avainten kaivamisen laukkujen pohjalta kaiken tavaran alta. Ne löytyvät helposti laukun avausreunaan kiinnitettyä nauhaa seuraamalla. Edellyttäen tietenkin, että muistit ne siihen ripustaa ;)

Zip-Ilo® olkalaukuissa, käsilaukuissa ja repuissa on keinonahkainen pohja, joka antaa laukkuihin tilaa ja tekee niistä käytännöllisiä. Pohjan puhtaanapitäminen on helppoa jolloin laukut ovat todella huolettomia käyttää.

Zip-Ilot ovat Suomessa valmistettuja Avainlipputuotteita.

Pieni  olkalaukku on valintasi tilanteisiin, joissa riittää, että mukaan mahtuu lompakko ja puhelin, ehkä nenäliinapaketti tai jotain muuta pientä.  Laukun mitat ovat korkeus x leveys x syvyys n.18x20x8cm.

Olkalaukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.

Olkalaukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku ja avainlenkki..

Halutessasi voit tilauksen yhteydessä valita lisätaskuja sisäreunaan  5,00€ lisähintaan/tasku.

Myös ulkoreunaan saa halutessaan taskun 8,00 € lisähintaan.

Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 70-150cm.

Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki Zip-Ilo® vetoketjulaukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Ilo® vetoketjutuotteisiin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.

Verkkokaupasta löydät valmiita väriyhdistelmiä, joiden lisäksi voit rakentaa omasi! Väri on vapaa- laukun väritykseen voit valita kulloinkin varastossa olevien värien mukaan. Lisäksi voit esittää toiveita väreistä, joita ei juuri sillä hetkellä ole saatavilla. Toiveita toteutellaan mahdollisuuksien mukaan.

Voimassa olevan värivalikoiman löydät täältä.

Vetoketjun sävyt voivat vaihdella eri värjäyserissä niin paljon, että käytännössä vain musta ja valkoinen ovat valikoimassa aina.

Zip-Ilo® - olkalaukut on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.

Kaikkien Zip-Ilo® vetoketjulaukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.

Pesu-ja hoito-ohje:  Zip-Ilo® olkalaukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.  

Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.

Arvostelut 0 arvostelua