TyöPussukka Musta/hopea

Ilo Yllättää Tmi
TyöPussukka Musta/hopea
TyöPussukka Musta/hopea

Hopearaitainen musta Työpussukka tuo ripauksen luksusta työpäivänkin arkeen.

42,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hopearaitainen musta Luksus-malli on vuoden 2020 Zip-Ilo® - uutuus. Malli tuo luksusta arkeen ja kruunaa juhlahetket. 

Musta/hopea Työpussukassa pidät puhelimen, nenäliinapaketin ja avaimet mukana tyylikkäästi juhlavassakin tilaisuudessa.

Zip-Ilo® - TyöPussukka on ihanteellinen hoito- tai toimistotyötä tekevälle, siihen saat mahtumaan kännykän, kulkukortin ja jotain pientä tärkeää. Matkoilla se toimii Passipussina, joka on helppo piilottaa takin alle.

Väri Musta

Pussukan mitat ovat n.13x18cm (lev x kork)

Pussukan säädettävä hihna on riittävän pitkä olan yli kannettavaksi, säätövara on n. 85 - 150cm. Hihna on kestävää polypropeiininauhaa. Huomaathan ettei hihnassa ole turvalukkoa!

Zip-Ilot® - Laukut ja Pussukat  on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.

Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki tuotteet ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Iloihin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta tuotteesta omanlaisensa.

Pesu-ja hoito-ohje:  

TyöPussukka on pelkästään vetoketjusta valmistettu ja sen voi pestä koneessa muun pyykin tapaan. Muista irroittaa hihna ja sulkea vetoketju ennen pesua!


Arvostelut 0 arvostelua