TyöPussukka 'väri on vapaa'

Ilo Yllättää Tmi
TyöPussukka 'väri on vapaa'
TyöPussukka 'väri on vapaa' TyöPussukka 'väri on vapaa' TyöPussukka 'väri on vapaa' TyöPussukka 'väri on vapaa' TyöPussukka 'väri on vapaa' TyöPussukka 'väri on vapaa'

TyöPussukka on ihanteellinen hoito- tai toimistotyötä tekevälle, siihen saat mahtumaan kännykän, kulkukortin ja muuta pientä tarpeelllista.

28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® - TyöPussukka on ihanteellinen hoito- tai toimistotyötä tekevälle, siihen saat mahtumaan kännykän, kulkukortin ja jotain pientä tärkeää. Matkoilla se toimii Passipussina, joka on helppo piilottaa takin alle.


Pussukan mitat ovat n.13x18cm (lev x kork)


Pussukan säädettävä hihna on riittävän pitkä olan yli kannettavaksi, säätövara on n. 85 - 150cm. Hihna on kestävää polypropeiininauhaa. Huomaathan ettei hihnassa ole turvalukkoa!


Zip-Ilot® - Laukut ja Pussukat  on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki tuotteet ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Iloihin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta tuotteesta omanlaisensa.


Värivalikoima elää varastotilanteen mukaan. 

Voit valita joko valmiista väriyhdistelmistä tai rakentaa omasi 'väri on vapaa' - työpussukkaan. Valitse silloin 1-2 haluamaasi väriä valikoista. Halutessasi yksivärisen pussukan, valitse molempiin kohtiin sama väri.

Heijastavan nauhan väri on harmaa.


Pesu-ja hoito-ohje:  

TyöPussukka on pelkästään vetoketjusta valmistettu ja sen voi pestä koneessa muun pyykin tapaan. Muista irroittaa hihna ja sulkea vetoketju ennen pesua!


Korkeus:
18 cm
Leveys:
13 cm
Arvostelut 0 arvostelua