Kankainen kasvomaski

Luova Linna
Kankainen kasvomaski
Kankainen kasvomaski Kankainen kasvomaski Kankainen kasvomaski Kankainen kasvomaski Kankainen kasvomaski Kankainen kasvomaski

Kankainen, pestävä kasvomaski, jossa ihoa vasten miellyttävä Coolmax-neulos.

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankainen kasvomaski suojaamaan mm. katu- ja siitepölyltä. 

Tämä tuote ei ole henkilösuojain tai kirurginen suu-nenäsuojus tai niihin verrattavissa oleva suojain.

Kankaisen kasvomaskin materiaalit ja ominaisuudet:

Ihoa vasten Coolmax-neulos, jossa seassa hopeakuituja antibakteerisuuden lisäämiseksi. Miellyttävän tuntuinen ihoa vasten ja auttaa siirtämään kosteutta pois iholta. Tällä antibakteerisella neuloksella vain pieni erä maskeja saatavana!

Välissä kasvomaskikuitu, jota käytetään myös kertakäyttöisissä maskeissa. Kankaiden välissä viskoosikuitu kestää 90° pesun.

Uloimpana kuviollinen tiheä puuvillakangas. Kangas kestää 90° pesun, mutta värit saattavat haalistua.

Kiinnitykseen valintasi mukaan avoimet kuminauhat tai puuvillanauhat, jotka voit solmia joko korvien tai pään taakse. Kuminauhat haurastuvat toistuvassa 90° pesussa, varaudu siis uusimaan niitä aika ajoin. 

Mitat: korkeus 20 cm, leveys 22 cm  Muita kokoja tilauksesta!


Kankaisia maskeja käyttäessäsi muista noudattaa THL:n ohjeistusta.

Kankainen kasvomaski ei ole hengityksen suojain.

Kasvomaski ei anna suojaa viruksia vastaan. Väärin käytettynä se voi jopa lisätä riskiä saada tartunta. 

Älä koskettele maskia, vaan pue ja riisu se koskemalla vain nauhoihin.  Maskia ei saa kesken käytön laskea kaulalle vaan se on laitettava suoraan pesuun jokaisen käytön jälkeen. 

Noudata THL:n ohjeistusta pesussa, 90° pesu.

Työterveyslaitoksen ohje kasvomaskien käyttöön:

 • Muista, että kankainen maski ei ole henkilönsuojain. Maski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta.
 • Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.
 • Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.
 • Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Pysy kotona ja hoida vain välttämätön asiointi kaupassa. Jos olet karanteenissa, älä poistu kotoa. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.
 • Pue puhdas maski puhtain käsin.
 • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana
 • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 90 asteessa.
 • Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.
 • Tee maski ohuesta kankaasta ja käytä useampi kerros kangasta. Esimerkiksi lakanakangas on hyvä materiaali. Varmista, että jaksat hengittää hyvin maski yllä.
 • Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.
 • Älä tuputa maskin käyttöä kenellekään. Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta. Likainen maski voi aiheuttaa terveyshaitan.


Arvostelut 0 arvostelua