Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin

Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin
Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin Apu-Sylvi, apuväline käsitöihin

Apu-Sylvi helpottaa käsitöiden tekemistä liikuntarajoitteisilla ja myös täysin terveillä ihmisillä.

149,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Apu-Sylvi on toimintaterapeutin kehittämä apuväline käsitöiden tekoon. Siitä hyötyvät liikuntarajoitteiset, lapset ja ihan 'normaalit' käsitöiden tekijät.

Apu-Sylvin päällä on helppo virkata tai lepuuttaa käsiä neuloessa, kiepsauta se nurinniskoin ja sinulla on loistava alusta kirjontatöille tai vaikka kaulaliinan kutomiseen.

Nivelvaivaiselle Apu-Sylvi mahdollistaa käsitöiden tekemisen vielä sittenkin kun se muuten olisi jo liian haasteellista.

Apu-Sylvin kanssa käsitöiden tekeminen onnistuu yksikätisenäkin. Olipa toinen käsi pois pelistä kokonaan tai osittain, halvauksen takia tai varattuna kehdon keinuttamiseen, Apu-Sylvi sylissäsi mahdollistaa työn tekemisen yhdellä kädellä.

Apu-Sylvin tarina on alkanut kun toimintaterapeutti Pirkko Suvanto on seurannut asiakkaansa - Sylvin - tuskastumista ja surua kun ennen niin rakkaita käsitöitä on ollut mahdotonta tehdä. Hän on myös saanut seurata sitä iloa ja riemua - ja niin henkisen kuin fyysisenkin kunnon kohenemista -  kun Sylvi Apu-Sylvin avulla on taas pystynyt jatkamaan tärkeää harrastustaan. Apu-Sylvin hyödyt halutaan nyt jakaa kaikille, ei pelkästään erityisapua tarvitseville, vaikka tietenkin välineellä on pysyvä paikkansa kuntouttavassa toiminnassa.

Apu-Sylvin mukana tulee käyttöohje, aloituspakkaus erikoisneuloja töiden kiinnittämiseen, 2 kpl rimoja ja kuminauhoja työskentelyn tueksi ja itse Apu-Sylvi käsityökehys.

Apu-Sylvin materiaali on kestävää ja pestävää, hyvin muotonsa pitävää polyuretaania. Kaikki materiaalit ovat allergisoimattomia. Apu-Sylvi on kevyt ja miellyttävä käsitellä.

Arvostelut 0 arvostelua