45

45

Syntymästäni on huomenna kulunut neljäkymmentäviisi vuotta.    

Silti tunnen olevani elämäni alussa.

Yrittäjän elämään olen vasta raottamassa ovea, äitinä olen teini-ikäinen ja minuna taapero. Pohjakoulutuksena vuosikymmenien kokemukset hyvässä ja pahassa. Kaikki kokemukset tärkeänä osana matkaa, jonka päämäärä on se ihminen, joksi minut on tarkoitettu.


Tein itselleni synttärilahjan.  

Siinä yhdistyvät kaksi ajatusta,  jotka jossain alitajuntani syövereissä vihdoin löysivät toisensa.

Aloitellessani  Ilo Yllättää toiminimellä valmistin koruja,  osin kierrätetyistä, osin uusista materiaaleista, niitä on edelleen saatavilla omassa verkkokaupassaan (www.iloyllattaa.mycashflow.fi )  Nykyään  keskityn pääasiassa Zip-Ilo® -vetoketjutuotteisiin, mutta omaan tekemiseen kaipaa välillä vaihtelua ja silloin syntyy mm. uutta tuonne kauppaan, sitäkin kannattaa siis käydä seurailemassa.

Zip-Ilo® -  tarinan alusta saakka olen miettinyt minkälaisen korusarjan voisin yhdistää vetoketjutuotteisiin. Monenlaista ideaa on tuon ajatuksen ympärillä pyörinyt, lukuisia materiaalivaihtoehtoja lasista metallilankaan on pyörinyt sekä mielessäni että käsissäni.

Toinen pohtimani asia on ollut vetoketjun ylijäämäpalat,  liian lyhyet laukuissa ja pussukoissa hyödynnettäviksi, mutta  liian pitkät roskiin heitettäviksi.  Nämä  ’hukkapätkät’  kohtasivat vihdoin ajatuksen korusarjasta.

Lopputulos näyttää tältä.

Itse olen ollut todella laiska pitämään koruja, osin syynä on yksi epäonninen yläasteen luokkasormus, jonka jälkeen kaikki materiaalit kultaa lukuunottamatta ovat ärsyttäneet ihoa. Niinpä valitsin korvisten koukun materiaaliksi kirurginteräksen, joka näissä koukuissa on raudan (87,3%) ja kromin (12,7%) seos eikä sisällä allergisoivaa nikkeliä lainkaan.

Zip-Ilo® - korvakorut ovat todella kevyet, painoa tuskin huomaa vaikka korujen koon ja näyttävyyden perusteella voisi kuvitella toisin.

Taidan opetella käyttämään koruja useammin itsekin, sinä voit tilata omasi verkkokaupasta tai tulla tutustumaan muihinkin Zip-Ilo® - vetoketjutuotteisiin myyntitapahtumissa joissa olen mukana. 

Kevään 2017 aikana voidaan tavata 

Jyväskylässä Kevät-Wemmissä Paviljongissa 21.-22.4. 

Hämeenlinnassa Design-Palon Vappu-tapahtumassa Verkatehtaalla 1.5. tai 

Rovaniemellä Kädentaito-messuilla Lappi-Areenalla 6.-7.5.


Iloista Pääsiäisen jatkoa !

* Katja

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.