Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


*Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku
*Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku *Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku *Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku

*Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku

Ilo Yllättää Tmi
93,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

*Väri on vapaa* Duo iso olkalaukku

Zip-Ilo® Duo Olkalaukku on kahdesta vetoketjusta valmistettu olkalaukku.  Näin laukkuihin on saatu paljon lisää kaivattuja ominaisuuksia, mm. lisää taskuja ja 2 eri osastoa.

Ison Duo olkaukun koko on n. 34 x25 x 16cm (leveys x korkeus x syvyys)

Duo-laukuissa on sisällä 2 vetoketjullista, useita avoimia taskuja ja kaksi avainlenkkiä

Avainlenkeistä toista voit käyttää vaikka heijastimelle, sisätiloihin mennessä sujautat heijastimen kätevästi laukun sisään suojaan.


*Väri on vapaa* -laukkuun voit valita 1-4 väriä. Värivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi yksivärisen laukun valitse kaikkiin kohtiin sama väri, tai kaksivärisen, valitse kahteen kohtaan samat värit, järjestyksellä ei ole väliä. Verkkokaupan teknisistä syistä kaikkiin kohtiin on tehtävä valinta vaikka haluaisikin vähemmän kuin 4 eri väriä.


Vetoketju on elävä materiaali, mikä tekee jokaisesta laukusta yksilön, ilmoitetut mitat ovat suuntaa-antavia. Laukku myös joustaa jonkin verran , annettuihin mittoihin sitä ei ole venytetty äärimmilleen.


Laukun pohja on keinonahkaa, jonka puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen. Voit pestä koko laukun vedellä käsin. Ei konepesua.


Zip-Ilo® Duo laukun kantohihna on kestävää polypropeiini-nauhaa. Hihnan pituus on säädettävissä n. 74-143cm.