Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Taidemuistipeli
Taidemuistipeli

Taidemuistipeli

25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Taidemuistipelissä on 28 paria Jakke haapasen surrealististen maalausten kuvia.

Taidemuistipeli on loistava lahja 'sille, jolla on jo kaikkea'. Pelin parissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Jakke Haapasen taide on moniulotteista ja surrealistinen tyyli ihastuttaa kriittisempääkin katsojaa. 

Muistipelissä on 28 paria, pelin idea on kaikille tuttu 'etsi parit'- nurinpäin käännettyjen kuvien joukosta kääntämällä aina kaksi kuvaa vuorollaan.

Taidemuistipelin kansi on jokaisessa pelissä erilainen ja saattaa siis poiketa kuvan kannesta. Kansiin käytetty canvas on valittu taiteilijan hylkäämien teosten joukosta ja jokaisen Jakke on signeerannut maalaamalla siihen tulitikun. Tulitikuistakaan tuskin löytyy kahta samanlaista, joten tuotteet ovat todella ainutlaatuisia jokainen.