Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Silkkivilla huovutukseen
Silkkivilla huovutukseen

Silkkivilla huovutukseen

6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hieno yhdistelmä silkkiä ja villaa huovuttamiseen.

Silkki-villa myydään 50g paketeissa.

Sekoitukseen on käytetty 20% tussah-silkkiä ja 80% suomalaisen lampaan villaa.

Tussah-silkki on villisilkki, joka kerätään luonnossa vapaana elävien perhosten kotelokopista sen jälkeen kun perhoset ovat niistä kuoriutuneet. Rikkoutuneista kotelokopista saatu silkkikuitu on katkonaista ja sopii loistavasti kehräämällä valmistettuun, huovutukseen tarkoitettuun villasekoitukseen. Villisilkki on väriltään tummempaa ja karkeampaa kuin viljelty silkki. 

HUOM: toimitus pakettina. Silkkivilla-sekoitus on kevyttä, muttei kokonsa vuoksi sovellu kirjelähetykseen.