Iso Olkalaukku, Lime/Vaaleanharmaa
Iso Olkalaukku, Lime/Vaaleanharmaa

Iso Olkalaukku, Lime/Vaaleanharmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
57,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® Olkalaukku on vetoketjusta valmistettu yksilöllinen ja tyylikäs valinta arkeen ja juhlaan.

Tuotenumero ZI25ilimevaalha

Isoon olkalaukkuun mahtuu välttämättömien puhelimen ja lompakon lisäksi vaikka juomapullo ja varavaate tai pieniä ostoksia. Laukun mitat ovat korkeus x leveys x syvyys n.24x30x10cm.


Lime/VaaleanHarmaan värisenä vain yksi laukku jäljellä!


Laukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.


Laukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku.


Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 70-132cm.


Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki laukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.


Tämä on Zip-Iloihin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.


Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.


Pesu-ja hoito-ohje:  Laukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.  Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.