Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Langanostokielto-kangaskassi
Langanostokielto-kangaskassi Langanostokielto-kangaskassi Langanostokielto-kangaskassi Langanostokielto-kangaskassi Langanostokielto-kangaskassi

Langanostokielto-kangaskassi

Luova Linna
24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Langanostokiellosta huolimatta tämän kassin saat ostaa täyteen lankoja Luova Linnasta.

Onko sinullakin kotona kaapit täynnä lankoja ja jouduit asettamaan itsellesi Langanostokiellon? Et ole yksin! 

Luova Linnan Langanostokielto-kangaskassin saat huoletta täyttää uusilla langoilla, eihän kukaan voi kuvitellakaan, että tuossa kassissa olisi sisällä lankaa.. Et edes sinä itse ;)

Langanostokielto-kangaskassit valmistetaan ylijäämäkangaspaloista ja pakanlopuista, jolloin materiaali ja kassin koko ja väri vaihtelee saatavilla olevien palojen mukaan. Tuotevalinnoissa voit valita kassin värin.

Langanostokielto-kangaskassin sisällä on tarranauhalla suljettava tasku ja sekä pitkät, olalla kannettavat hihnat että lyhyet kahvat kassin kädessä kantamiseen.