Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Kukkaronkehys
Kukkaronkehys Kukkaronkehys

Kukkaronkehys

3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kukkaronkehyksiin valmistat itsellesi juuri oikean kokoisen pussukan tai pikkulaukun.

Kukkaronkehyksiä on saatavana kolmen kokoisena:

1. 15 x 6 cm, sopii pieneen laukkuun, hihnalle paikat kehyksessä.

2. 10 x 5 cm, sopii mm. kännykkälaukkuihin, hihnalle paikat kehyksessä.

3. 9 x 5 cm, sopii mm. pankki-ym. korteille tarkoitettuun kukkaroon.

Kukkaronkehyksiin voit piirtää oman kaavan, ja saada juuri omaan tarpeeseesi sopivan kukkaron. Ompelun jälkeen laita kehyksen sisään liimaa esim. tekstiililiima HT2, tee yksi puoli kerrallaan, niin kangas pysyy helpommin paikoillaan. Voit halutessasi myös harsia kankaan paikoilleen kehyksen reunan ympäri apulangalla liiman kuivumisen ajaksi. Kun molemmat puolet ovat kuivaneet ja kangas pysyy paikoillaan, pura harsinlangat pois ja purista kehys kiinni. Käytä pihtien päällä esim nahanpalasta, ettei kehykseen jää jälkiä.

Jos et halua tehdä kukkaroa itse, Luova Linnan ompelupalvelu valmistaa sen puolestasi myös omasta kankaastasi! Ota yhteyttä, lähetä sähköpostia katja@luovalinna.fi tai soita 0442416872