Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Knit pro Cubics sukkapuikot
Knit pro Cubics sukkapuikot Knit pro Cubics sukkapuikot

Knit pro Cubics sukkapuikot

Prym
Tuotetta rajoitettu erä.
11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Knit Pro Cubics puiset, neliskanttiset sukkapuikot ovat uskomattoman mukavat neuloa.

Knit Pro Cubics sukkapuikot ovat koivuiset, miellyttävän tuntuiset kädessä ja sopivat hyvin nivelvaivoistakin kärsiville.

Puikot ovat neliskanttiset , niistä saa helposti kevyen otteen eikä neulominen rasita yhtä paljon kuin pyöreillä puikoilla neulominen.

Puikoissa on myös lyhyempi 15 cm pitkä vaihtoehto, mikä osaltaan keventää neulomista, eikä pitkät puikon päät heilu tiellä. Töille, joissa tarvitaan enemmän silmukoita, esim polvisukat on 20 cm vaihtoehto niin ei tarvitse pelätä pysyykö silmukat puikolla.


Samankaltaiset tuotteet