Iso Olkalaukku, MustaRuskea
Iso Olkalaukku, MustaRuskea

Iso Olkalaukku, MustaRuskea

Tuotetta rajoitettu erä.
57,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® Olkalaukku MustaRuskeana, vain yksi kappale jäljellä.

Tuotenumero ZI25imuru

MustaRuskean värisenä on vielä yksi iso olkalaukku jäljellä. Tämä on aiemmin valikoimassa ollutta tummempaa ruskeaa, ei siis samaa sävyä mikä on tällä hetkellä valikoimassa. 

Laukun mitat ovat n. 30 x 24 x 10 cm.

Laukun sisällä on yksi vetoketjutasku ja avainauha.


Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 72-138cm.


Laukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.


Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.


Pesu-ja hoito-ohje:  Laukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.   Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet