Iso Olkalaukku, Lila(mustikka) - Harmaa
Iso Olkalaukku, Lila(mustikka) - Harmaa

Iso Olkalaukku, Lila(mustikka) - Harmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
57,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® Olkalaukku Lila(mustikka)-Harmaana, vain yksi kappale jäljellä.

Tuotenumero ZI25imuru

Lila(mustikka) - Harmaa  väriyhdistelmässä on vielä yksi iso olkalaukku jäljellä. Tämä on aiemmin valikoimassa ollutta tummempaa harmaata ja lilaa, ei siis samoja sävyjä mitkä on tällä hetkellä valikoimassa. 

Laukun mitat ovat n. 30 x 24 x 10 cm.

Laukun sisällä on yksi vetoketjutasku ja avainauha.


Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 72-138cm.


Laukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.


Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.


Pesu-ja hoito-ohje:  Laukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.   Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet