Iso Olkalaukku, Keltainen-kirkas keltainen
Iso Olkalaukku, Keltainen-kirkas keltainen

Iso Olkalaukku, Keltainen-kirkas keltainen

Tuotetta rajoitettu erä.
57,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® Olkalaukku kahden eri keltaisen sävyn yhdistelmänä, vain yksi kappale jäljellä.

Tuotenumero ZI25ikekke

Tässä laukussa yhdistyvät valikoimasta poistunut tummempi keltainen ja uusi kirkas keltainen. Tämä olkalaukku on viimeinen tässä väriyhdistelmässä saatavilla oleva laukku.

Laukun mitat ovat n. 30 x 24 x 10 cm.

Laukun sisällä on yksi vetoketjutasku ja avainauha.


Säädettävä olkahihna on kestävää polypropeiininauhaa, säätövara n. 72-138cm.


Laukussa on kaksinkertainen keinonahkapohja, joka kestää kyllä kastumisen mutta haurastuu konepesuissa. Keinonahan puhdistamiseen riittää kostealla pyyhkiminen, koko laukun voit halutessasi pestä vedellä käsin.


Zip-Ilot® - tuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Kaikkien laukkujen kestävyys testataan 5kg:n painolla, minkä lisäksi vetoketjun valmistaja on tehnyt omat testinsä ketjun vetolujuuden varmistamiseksi. Kovin painavien lastien kantamisessa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa.


Pesu-ja hoito-ohje:  Laukun voit pestä käsin, keinonahkapohjalle riittää kostealla pyyhkiminen.   Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet