IltaLaukku, Lila (mustikka) - Oranssi
IltaLaukku, Lila (mustikka) - Oranssi

IltaLaukku, Lila (mustikka) - Oranssi

43,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® - Iltalaukku tässä väriyhdistelmässä on vain yksi kappale jäljellä.

Zip-Ilo® - Iltalaukku on kirjekuorilaukku-mallinen tyylikäs ja näyttävä valinta kun haluat luxusta elämääsi. Laukkuun mahtuu puhelimen ja lompakon lisäksi tarpeelliset meikit ja nenäliinat, jotka haluat pitää mukanasi myös juhlassa. 

Iltalaukkua voit kantaa olalla tai kädessä, hihnana olevan kauniin ketjun pituuden voit säätää portaattomasti tai ottaa kokonaan pois. Lyhyeksi säädettynä yli jäävän ketjun saa aseteltua koristeeksi laukun kylkeen.

Zip-Ilo® Iltalaukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku ja laukusta löytyy myös avainnauha.


Lila (mustikka) ja Oranssi - väriyhdistelmässä IltaLaukkua on vain yksi kappale jäljellä!


Iltalaukun korkeus on n. 12 cm ja leveys n. 24 cm.


Halutessasi voit ketjun sijaan valita kantohihnaksi kapean polypropeiininauhan. Hihnan väri on musta ja pituus on säädettävissä välillä n. 65-130 cm. Halutessasi voit irroittaa hihnan kokonaan ja kantaa laukkua kädessä/kainalossa.


Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki Zip-Ilo® vetoketjulaukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Ilo® vetoketjutuotteisiin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.


Värivalikoima elää varastotilanteen mukaan. 

"Herkkukorista"  löydät viimeisiä kappaleita väreissä, jotka on jo muuten loppuunmyyty.  


Zip-Ilot® - vetoketjutuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Pesu-ja hoito-ohje: 

Kun irrotat laukusta ketjuhihnan, voit pestä laukun koneessa normaalin pyykin tapaan.  Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.