Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


IltaLaukku
IltaLaukku IltaLaukku IltaLaukku IltaLaukku IltaLaukku IltaLaukku

IltaLaukku

48,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zip-Ilo® - Iltalaukku on tyylikäs katseenkerääjä juhlavampiin tilaisuuksiin.

Zip-Ilo® - Iltalaukku on kirjekuorilaukku-mallinen tyylikäs ja näyttävä valinta kun haluat luxusta elämääsi. Laukkuun mahtuu puhelimen ja lompakon lisäksi tarpeelliset meikit ja nenäliinat, jotka haluat pitää mukanasi myös juhlassa. 

Iltalaukkua voit kantaa olalla tai kädessä, hihnana olevan kauniin ketjun pituuden voit säätää portaattomasti tai ottaa kokonaan pois. Lyhyeksi säädettynä yli jäävän ketjun saa aseteltua koristeeksi laukun kylkeen.

Zip-Ilo® Iltalaukun sisäreunassa on yksi vetoketjutasku ja laukusta löytyy myös avainnauha.


Iltalaukun korkeus on n. 12 cm ja leveys n. 24 cm.


Halutessasi voit ketjun sijaan valita kantohihnaksi kapean polypropeiininauhan. Hihnan väri on musta ja pituus on säädettävissä välillä n. 65-130 cm. Halutessasi voit irroittaa hihnan kokonaan ja kantaa laukkua kädessä/kainalossa.


Vetoketjujen luonteesta johtuen kaikki Zip-Ilo® vetoketjulaukut ovat yksilöitä ja mitat suuntaa-antavia. Jotkut ketjut leviävät ommeltaessa korkeussuunnassa enemmän kuin toiset, mikä vaikuttaa laukun lopulliseen kokoon.

Tämä on Zip-Ilo® vetoketjutuotteisiin kuuluva ominaisuus, joka tekee jokaisesta laukusta omanlaisensa.


Värivalikoima elää varastotilanteen mukaan. 

"Herkkukorista"  löydät viimeisiä kappaleita väreissä, jotka on jo muuten loppuunmyyty.  


Zip-Ilot® - vetoketjutuotteet on valmistettu yhdestä vetoketjusta, ja voit halutessasi avata ne pohjaan saakka. Vahingossa ne eivät kuitenkaan avaudu yhtään enempää kuin haluat, sen varmistaa vetimessä oleva automaattilukko, joka toimii pureutumalla ketjun hampaisiin ja vapautuu kun kohotat vedintä hieman ketjusta ylöspäin.


Pesu-ja hoito-ohje: 

Kun irrotat laukusta ketjuhihnan, voit pestä laukun koneessa normaalin pyykin tapaan.  Likaantumisen hidastamiseksi voit suihkuttaa laukkuihin esim. kengille ja nahalle tarkoitettua suoja-ainetta.