Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Clover Soft Touch Virkkuukoukku
Clover Soft Touch Virkkuukoukku

Clover Soft Touch Virkkuukoukku

Tuotetta rajoitettu erä.
5,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hyvin muotoiltu virkkuukoukku helpottaa tekemistä ja auttaa jaksamaan työn ääressä pidempäänkin.

Cloverin Soft Touch virkkuukoukku on ergonominen ja varressa oleva tartuntapinta auttaa pitävän otteen saamisessa. Koukku istuu hyvin käteen, eivätkä sormet väsy vaikka virkkaussessio venähtäisi vähän pidemmäksikin.

Pienissä koukuissa koukkuosa on terästä ja 2 mm ylöspäin koukku on alumiinia. Kädensija on kaikissa kevyttä ABS-hartsia.