Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Drops BabyAlpaca Silk
Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk Drops BabyAlpaca Silk

Drops BabyAlpaca Silk

Drops
Tuotetta rajoitettu erä.
6,10 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dropsin Baby Alpaca Silk on ihana sekoitus babyalpakkaa ja mulberry silkkiä

DROPS BabyAlpaca Silkissä yhdistyvät ihanan pehmeä babyalpakka ja vahvuutta ja kiiltoa tuova mulberry silkki. Lankaa ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä, jolloin kuitujen parhaat ominaisuudet pääsevät hyvin esiin.

Tämä 3-säikeinen lanka tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten ja sopii hienosti vauvojenkin neuleisiin. Neuleet ovat viileitä lämpimässä säässä ja lämmittävät kylminä päivinä.

Sisältö: 70% Alpakkaa, 30% Silkkiä
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 167 m
Puikot: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23 s x 30 krs
Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Made in Peru