Ohjeita messutilauksiin

Olethan jo liittynyt fb-ryhmään, joka toimii messupaikkana?

Messuosastot löytyvät ryhmän kuvista, siellä albumit ja näet eri kategoriat.

Zip-Ilot ovat Laukut ja pussukat - kategoriassa.

  


Luova Linnan lankoja löydät Langat ja kuteet - kategoriasta.

  

Homma toimii niin, että klo 18 alkaen tuonne jokaisen yrityksen pääkuvan alle postataan lisäkuvia tuotteista, tarjouksista yms. Sinne saa myös asiakkaat kommentoida, kysyä ja tehdä tilauksia.

Ennen kuin lähetän tilauksia,odotan Messujen loppuun saakka  niin voin yhdistää samalle henkilölle menevät yhteen pakettiin.

Jos siis tilaat perjantaina jotain ja maksat siitä toimituskulut ja lauantaina huomaatkin haluavasi vielä jotain muuta ja sunnuntaina vielä vähän lisää, toimi silloin niin että yhdet toimituskulut maksettuasi seuraaviin tilauksiin valitset toimitustavaksi noudon Luova Linnasta niin sinulta menee toimituskulut vain yhden kerran. Varmuudeksi voit vielä lisätä tilaukseen tiedon, että tämä yhdistetään aikaisempaan tilaukseen.

Suuri kiitos kaikista tilauksista jo etukäteen!


Drops Baby Merino
Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino Drops Baby Merino

Drops Baby Merino

Drops
Tuotetta rajoitettu erä.
3,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dropsin Baby Merino on supersuosittu lanka pehmeisiin vauvanneuleisiin.

DROPS Baby Merino on ihanan pehmeä lanka, joka ei kutita ja sopii isompien lisäksi myös pienten vauvojen herkälle iholle. 

Etelä-Amerikassa vapaasti liikkuvien eläinten villasta kehrätty lanka on superwash-käsitelty, sen voit siis huoletta ottaa jokapäiväiseen käyttöön ja pestä pesukoneessa.

Dropsin Baby Merino - langasta on saatu joustavaa kehräämällä siihen useita ohuita säikeitä. Lanka on siis parempi neuloa mieluummin liian tiukaksi kuin liian löysäksi neuleeksi. Neuleesta silmukat erottuvat hyvin ja lopputuloksesta on helppoa saada siisti ja tasainen langan kaapelimaisen rakenteen vuoksi.

Pese neule 40 asteisessa vedessä liottamatta ja kuivaa aina tasossa.

Sisältö: 100% Villaa
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 175 m
Puikot: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs
Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in EU
Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0110 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO)