Toimitusehdot ja tietosuoja

Verkkokauppaa hallinnoi Luova Linna Oy  (Y-tunnus 2937469-8). Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, Asemakatu 11 LH 10.

Tilaamalla hyväksyt ehdot ja tietosuojapolitiikkamme.


Hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron tuotteista riippuen 10 tai 24 %. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.


Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, sähköpostilla, puhelimitse tai facebook-sivujen kautta. 

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tilaaja on velvollinen tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden ennen sen lähettämistä.


Maksaminen

Tilaukset maksetaan ennakkoon pankkitunnuksilla, luottokortilla tai ennakkolaskulla. 


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 2 - 14 vrk.  Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tilauksen saavuttua, mikäli tilausta tai osaa tilauksesta ei voida toimittaa luvatun ajan puitteissa, olemme yhteydessä tilaajaan. Mikäli tilattu tuote on esim. päällekkäisten tilausten vuoksi tilapäisesti loppu, tilaajaan ollaan yhteydessä. 


Tilausvahvistus

Tilaaja saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa tilauksen tehtyään. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista virheistä tilausvahvistuksessa. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.


Toimitustapa

Tilaukset lähetetään postin tai matkahuollon välityksellä. Pienet tuotteet tulevat kirjeenä kotiin. Toimitustavaksi voit valita tilauksen yhteydessä Smartpost-lähetyksen, jolloin paketti toimitetaan valitsemaasi Smartpost-automaattiin. 

Voit myös noutaa tilauksesi Luova Linnan myymälästä, Asemakatu 11, Jyväskylä. Noudetuista tilauksista ei peritä toimituskuluja. Aukioloaikamme ovat nähtävillä verkkosivuillamme. 


Toimituskulut

Toimituskulut ovat 3,00 € / tilaus kirjeenä toimitettavissa tuotteissa (korut, pienet määrät lankaa)  

7,00€/tilaus pakettina toimitettavissa isommissa tilauksissa. Nouto on aina maksuton.


Palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. 

Ennen palautusta, ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse (Katja@luovalinna.fi) niin saat palautusohjeet.  


Erimielisyyksien ratkaiseminen

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla myyjän ja ostajan välillä. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)


Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille on koottu yhteen kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet. Foorumin nimi juontuu verkkovälitteistä riidanratkaisua tarkoittavista sanoista online dispute resolution (ODR platform). Palvelu toimii kaikilla EU:n virallisilla kielillä. (http://ec.europa.eu/odr).

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.


Tietosuoja

Asiakasrekisteriimme kerätään vain tilauksen yhteydessä antamasi tiedot, joita käsitellään alla olevan rekisteriselosteen mukaisesti.


Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  • Rekisterinpitäjä

Luova Linna Oy

Y-tunnus 2936974-8

  • Rekisteriasioistasta vastaava henkilö: Katja Haapakoski, puh. 044 2416872  sposti: katja@luovalinna.fi


  • Rekisterin nimi: Luova Linna Oy:n asiakasrekisteri


  • Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Luova Linna Oy:n asiakkaaksi tai ostanut verkkokaupasta (www.luovalinna.fi) tuotteita.


  • Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään tilausten ja asiakassuhteiden hoitoon. Tietoja voidaan käyttää Luova Linna Oy:n kohdennettuun markkinointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


  • Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavista tiedoista ne, jotka asiakas on luovuttanut tilauksensa yhteydessä:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Tiedot tilatuista tuotteista


  • Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää vain henkilön itsensä tilauksen yhteydessä antamia tietoja.


  • Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Luova Linna Oy  luovuttaa asiakastietoja vain tilauksen, asiakassuhteen, markkinoinnin ja kirjanpidon hoitamiseen vaadittavilla tavoilla lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.


  • Rekisteröityjen oikeudet

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa hänestä rekisterissä pidetyt tiedot ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojensa korjaamista tai poistamista.


  • Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka myönnetään vain rekisteriä tämän rekisteriselosteen puitteissa käyttäville henkilöille.